Je bekijkt de reis...

a
A
10 juli 2015 09:51 | Door: Mama
Hoi,
Voor dat u Amerika bereiken moesten jullie eerst heel wat zaken ondernemen. Amaaiiiiii zenne.
Maar al bij al is het goed verlopen.
Het was zeker wennen op de Amerikaanse wegen en de auto. Wat met de wegen daar in Amerika? Vielen die goed mee? Is het niet allemaal chaos?
En dan het eerste hotel in Philadelphia. Was het goed meegevallen en hebben jullie goed geslapen?
Was het eten daar lekker?
Nog veel plezier daar in Amerika ......
Mama
11 juli 2015 15:49 | Door: Anja, Dirk & Kim Goossens & Leemans
Hey mama,
met ons is alles ok en de vlucht was super. Vlotte, vriendelijke bediening. Veel keuze aan amusement, zoals verschillende films, muziek, games en luisterboeken. Het eten op de vlieger viel zeker in de smaak. We kregen een warme maaltijd met voor-, hoofd- en nagerecht (bereid op z'n Indisch), een wrap, een ijsje (van het ijsboerke ☺) en drank à volenté. Wat luchtzakkingen betreft viel het wel mee, enkel bij de landing kregen we wat kriebels in de buik.
De douane in USA was ok, alleen moesten we enorm lang aanschuiven en nadien waren er nog wat problemen met de auto waardoor we heel wat tijd verspeeld hebben. Al bij al zijn de wegen hier wel goed bereidbaar en is er niet teveel chaos. Je moet enkel 10 ogen hebben om alles in het oog te houden.
tot later
DeWereldreizigers